Csokoládés “lepényke”

hozzávalók:

75 g puha vaj

75 g porcukor

75 g barna cukor

1 tojás

175 g liszt

1/2 teáskanál sütőpor

csokoládé darabok

annyi tej, hogy ragacsos masszát kapjunk

vajat a cukrokkal kikeverjük, tojást elkeverjük, majd hozzáöntjük, sütőporos lisztet beleszitáljuk a vajas masszába, kicsi tejet adunk hozzá, majd a csokoládé darabokat is belekeverjük.

Diónyi halmocskákat kanalazunk a kivajazott tepsibe, és még szórunk rá egy kis tört csokoládét.

(arra figyelni kell, hogy ne tegyük őket egymáshoz közel, mert sütés közben duplájára nőnek)

Előmelegített sütőben 10-15 percig sütjük.

Puha, omlós “legénykéket” kapunk.

Tovább a blogra »