KatBo Réka

Forró csoki

Nagyon egyszerű, pár másodperces ötlet, de nagyon klassz forró csokis ötlet.

Én háromféle csokit olvasztottam vízgőz felett. (fehéret, feketét, “tarkát”)

Ezeket aztán szépen belecsorgattam a mini desszert kapszlikba. Alulról a tálcát kicsit megütögettem, hogy szépen elterüljön a csokoládé.
Aztán beleszúrtam a jégkrémpálcákat, és hagytam őket kihűlni.

Forró tejben addig kavargatom a csokis pálcát, míg a csokoládé teljesen fel nem olvad.

Mivel én a csokikat semmivel nem ízesítettem, a forró tejbe szórtam egy kis porcukros fahéjjat.
(A  fehércsokis változathoz ez nem szükséges, de a feketecsokis nagyon igényli. (legalábbis nálam)


Tulajdonképpen ez csak egy szimpla átcsomagolás, 

de kell ahhoz, hogy meglegyen a különleges hangulat.

 

Kis celofánzacskóba csomagolva remek ajándék.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!